Ontmoet de docenten

Nanouk Hildebrand

Jarenlang had ik een druk bestaan, naar buiten gericht, hard werken, volop actie. Als producent in de culturele sector stormde ik van festival naar festival. Ook werd ik moeder van twee dochters en gaf ik Bodybalance, Yoga en Pilates lessen.

Genoeg was genoeg. Het werd tijd voor yin in mijn leven: meer verbinding met mijn lichaam, ervaren, voelen, rust en verhuizen uit Utrecht. Ik luister naar wat mijn hart mij te vertellen heeft en volg mijn intuïtie.
Ook hou ik van de Yang energie en van het aardse leven, sporten, lekker eten, theater, natuur, vrienden en familie, reizen en spontane avonturen.

Mijn lessen kenmerken zich door persoonlijke aandacht en uitdagingen met respect voor de eigen grenzen. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn yogastudio Het Hof in Culemborg.

Opleidingen: Vinyasa Yoga Teacher Training 100-uurs (2023), Yin Yoga Teacher Training 200-uur & Yoga Nidra bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam, Johan Noorloos (2019), Intuïtieve ontwikkelingen 1 & 2 Utrecht (2016), Thaise Yogamassage (2017), BodyBalance, Les Mills (2009), Pilates (2009) en Zwangerschapspilates (2011), Indiase hoofdmassage (2006), Reiki (2004)

Marloes van der Kamp

(Nadat ik meer dan 20 jaar in Amsterdam heb gewoond ben ik teruggekeerd naar mijn roots in Culemborg. Het beoefenen van yoga heeft mij veel gebracht. Door bewust te ademen, te reflecteren en te bewegen kan ik simpelweg “zijn” in het moment.

Yoga helpt mij om te zien wat gezien wil worden. Mijn patronen, de verhalen die mijn “mind” wil dat ik geloof, de emoties die soms de overhand krijgen. Yoga helpt mij om in die gevallen een stap terug te doen, te verbinden met de stilte binnenin. Verbinden met die innerlijke vrede die er altijd is, ongeacht de externe omstandigheden.

Die beoefening is wat voor mij het verschil maakt.

Ik kijk er naar om dit samen met jullie te delen elke zondag vanaf 22 oktober.

Opleidingen: Yin Yoga Teacher Training 200-uur bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam, Johan Noorloos (2023), NLP Practitioner en Master (2023), Training Life is Now – Micheal Brown